Viktig enkät om Fiber

Information om fiber (bredband) håller på att delas ut i alla brevlådor. Vi i styrelsen behöver veta hur många som är positiva till fiberinstallation för att kunna få ett konkret prisförslag och veta hur vi ska gå vidare.

Svara på enkäten senast måndag 30 november.

Priset för att installera fiber varierar efter hur många hushåll som ansluter sig samtidigt. Att ansluta sig samtidigt som resten av föreningen kostar betydligt mindre än att i efterhand göra det ensam.

Förutom de svar/frågor (FAQ) som delas ut i brevlådorna (öppna fil som PDF), finns bra information på Telias hemsida. Tips är också att läsa de artiklar som tidigare nämnts här på hemsidan. Du kan läsa dem här.

Kontakta oss om du har frågor eller kommentarer. Om vi inte har svar, tar vi frågan vidare till Telia.